canim bu bir ilac degil yahu. ilac olsa asla ve asla isim vermem.bu igne ilac falan degil. bu bir kayganlastirici. hani bazi bayanlarda vajina kuru olur kayganlasmaz. onun icin ozel sivilar uretirler vajina iliski sirasinda acimasin diye. bu da onun gibi ama bunu kayganlik problemi olan olmayan herkes kullaniyor cunku vajinanin kendi sivisi ile birebir ozellikte. spermler iceri girince sivi ne kadar coksa yuzmeleri o kadar kolay oluyor biliyorsun. mesela kendi dopgal sivindan bile spermler oluyor. cunku spermler 7.2-7.4 asitlik-bazlik (PH) seviyesinde yasiyabiliyor. bazi bayanlari vajinal sivisi 7.0 olsa bile sopermlerin buyuk cogunlugu asitli ortamdan dolayi yasamiyorlar. hani hep derler ya iste su kadar sperm bosalir rahime. iste su kadari hareketsizdir ilerlemez. su kadari yolda ortam sartlarindan dolayi yasamaz vs diye. yani dusunsene nereye gidiyor 50 milyon sperm. 1 degil 2 degil. bu cevre sartlari cok cabuk olduruyor onlari.
Amerikali bilim adamlari da bunun icin bu siviyi gelirtirmisler. Turkiyede de yeni bir sey. yeni yeni eczanelere promosyon urunu olarak gelmeye baslamis. bize hersey gec gelir biliyorsun. Ben ABD deyim bu arada.
spermlerin etrafinda daha cok sivi oldugu icin spermler rahatca yuzup, etraftan en a etkileniyorlar o sebeple yumurta ile karsilasma sanslari artiyor.
kullanimi cok basit. 6li tupler seklinde satiliyor. her iliskiden once 1 tup vajinanin icine sikacaksin. tup dediysem kucuk bir miktar var icinde zaten. bir tupu acinca 2 kere kullanamiyorsun. sonra iliskiye goreceksin. bu kadar basit.
ben de 6 ay denedim olmadi. 7. ay uzun yillar sonunda hamile kalmayi basarmis bir kadidnin tavsiyesi olarak bunu duydum kullandim, pisman oldum. ya dedim niye kimyasal bir seyi surdum diye ama o ay hamile kaldim. dis gebelik tek tupum alindi sonra tek tup sansim vardi. o taraftan yumuyrtlayinca hemen gene tuttu. Ben diyorum Allah preseed i sebep kildi.